Crowdfunding Flexi

Crowdfunding Flexi

Op donderdagavond 2 juni kregen wij een melding; er was een zwaargewonde poes gevonden bij de Aldi-supermarkt in Leerdam; we hebben haar Flexi genoemd. Flexi had een complexe breuk in haar achterpootje. En alsof dat nog niet erg genoeg was, was ze overduidelijk moeder van een of meerdere kittens.
Er is meteen door onze medewerker geflyerd en aangebeld bij alle huizen in de omgeving van de vindplaats, maar de kittens zijn nooit gevonden. Flexi had veel pijn en een spalk en kon dus niet terug de straat op. Ondanks de pijn hinkelde ze door de kamer en was ze ontzettend lief en knuffelbaar.
Helaas bleek Flexi’s pootje niet meer te redden en is het op dinsdag 7 juni geamputeerd. Zij herstelt nu van deze grote operatie bij een gastgezin. Ze moet nu verder met drie pootjes en dat doet ze gelukkig heel goed. Omdat de eigenaar van Flexi zich nooit gemeld heeft, komen de hoge kosten van de röntgenfoto’s, spalk en de operatie voor rekening van het asiel. De totale kosten bedragen 947 euro.
Daarom vragen wij uw hulp: kunt u iets missen voor de behandeling van deze prachtige poezendame? Zo ja; maakt u het over naar NL52INGB0006990844 onder vermelding van Flexi.
Alvast heel erg bedankt!

Ontwerp en realisatie: Aemotion.com