Tito en Zambi

Tito en Zambi

Hallo allemaal, ik ben Tito en mijn vriendinnetje heet Zambi en beiden zijn we 1 jaar oud. Ik werd hier bij het asiel gebracht met een gebroken achterpoot, maar daar liet ik niks van merken hoor. Na een aantal onderzoeken is er gebleken dat mijn pootje weer aan elkaar gegroeid is, en ik heb er gelukkig helemaal geen last meer van. Ik ben erg vrolijk en kan goed opschieten met mijn nieuwe vlam. Ik ben erg nieuwsgierig en hou zeker van wat aandacht. maar ik wil ook graag mijn eigen gang gaan. Ik ben druk bezig met zoeken naar eten en hou daarom ook van veel snuffelen.

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
dwergkonijn wit
Meer informatie >>

Dwarrel

Dwarrel

Hoi allemaal mijn naam is Dwarrel en ik ben geschat op een jaar oud. Samen met mijn zusje ben ik in het asiel gekomen nadat ik in een doos werd gevonden. Ik ben een lieve en aanhankelijke voedster die graag een wat rustigere ram zoekt. Ik houd van knuffelen maar ik ben ook goed in stuiteren en lekker rennnen. Aan mijn schoonheid zal het niet liggen, dus heb jij intresse gekregen in mij en heb jij de liefde van mijn leven bij jou thuis? Dan zou ik graag willen daten!!

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
Hangoor
Meer informatie >>

Poef en Tiny

Poef en Tiny

Hallo allemaal! Onze namen zijn poef en Tiny. Wij zijn een lief koppel die recent binnen zijn gekomen hier in het asiel. We zijn heel hecht met elkaar en laten ons niet verstoren in een grondige schoonmaaksessie. We zijn tamme konijntjes, maar we moeten je eerst wel leren kennen. Tiny is het mannetje en is heel sociaal. Poef is heel afhankelijk van Tiny. We zijn een droomkoppel die heel gezellig zijn. Van de zomer kunnen wij lekker buiten rondhuppelen, maar in de winter vinden wij het wel heel fijn om lekker droog en warm te zitten.

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
dwerg en hangoor
Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com