Elena

Elena

Deze zwarte schoonheid verdient de prijs voor Moeder van het Jaar. Ze was zo zuinig op haar twee kittens, dat ze ze geen moment uit het oog verloor en begon te grommen zodra ze dacht dat we te dichtbij kwamen. Gelukkig is Elena van het kaliber blaffen maar niet bijten; ze is schuw, het kost even wat vertrouwen voor ze zich laat aaien, maar ze kan er vervolgens wel enorm van genieten. Snacks doen wonderen. We weten dat Elena na haar zwerversbestaan ongeveer anderhalve maand bij iemand in huis gewoond heeft.

Meer informatie >>

Beer

Beer

Na je 12e nog van huis en haard weg moeten en in een asiel terecht komen. Het is niet niks en het overkwam poes Beer. Nadat ze zich een week in allerlei hoekjes heeft verscholen, ziet u op de foto dat ze besloten heeft de wereld nu vanuit een ander perspectief te zien. Beer doet nu haar uiterste best om zichzelf te verkopen. Ze is lief, sociaal, knuffelbaar en vindt het fijn om mensen een wasbeurt te geven. Ze komt graag in de tuin, maar blijft wel in de buurt. Hoewel ze samen met een andere poes naar het asiel kwam, is ze hier liever op zichzelf.

Meer informatie >>

April 2 en 3

April 2 en 3

Broer en zus, geboren op 28-3-2023, maar op 1 april naar het asiel gekomen, vandaar de naam. Dit schattige duo is klaar voor een nieuw thuis. Beide zijn sociaal naar mensen, kinderen en andere katten. En uiteraard nog heerlijk ondeugend en speels. De Aprils willen graag samen blijven. Interesse? Neem telefonisch contact op via 0345650016.
Let op; omdat wij het verblijf van kittens in het asiel zo kort mogelijk willen houden, doen wij NIET aan reserveringen.

Meer informatie >>

Domien

Domien

Domien hoort in de categorie 'lieve, stoere katers'. Voor mensen is hij lief en knuffelbaar, maar hij hecht veel waarde aan zijn eigen ruimte en gedraagt zich daarmee wat uitdagend ('stoer') naar andere katten. Een huis met tuin, zodat hij dagelijks weer lekker kan ravotten buiten, zou hij het allerliefst willen. Het asiel is echt geen fijne plek voor deze vrijgevochten kerel. Wie haalt hem snel op?

Meer informatie >>

Carolina

Carolina

Carolina is sterk vermagerd buiten aangetroffen. Ooit moet zij een eigenaar gehad hebben, want ze is gek op mensen en bleek zelfs gesteriliseerd. Helaas heeft niemand zich gemeld voor deze zwarte schone en nu is zij dan ook op zoek naar een nieuw thuis. Carolina is angstig voor andere katten en vertoeft dan ook voornamelijk in haar hokje; daar voelt ze zich veilig. Van knuffels wordt ze dolgelukkig. Met andere katten heeft ze niet veel op. Het is onbekend hoe ze met kinderen omgaat, maar gezien haar zachtaardige karakter verwachten we geen grote problemen.

Meer informatie >>

Tony

Tony

Tony laat graag van zich horen, een gezellige kletskous. Hij houdt van het buitenleven en de balletjes vliegen door de kamer, want Tony is erg speels. Lange knuffelpartijen hoeven voor hem niet zo; er is veel teveel te beleven en het asiel is te klein voor de energie die Tony heeft. Zolang andere katten hem met rust laten, ontloopt Tony ze en doet zijn eigen ding. Een huishouden voor hem alleen is waarschijnlijk het beste.

Meer informatie >>

April

April

Nadat deze schoonheid maar liefst vier kittens heeft grootgebracht, is ze nu zelf helemaal klaar voor een nieuw thuis. April is een rustige, sociale poes, lief voor volwassenen en kinderen. We hopen dat zij net zo snel als haar kittens een nieuw plekje vindt. Ze verdient het. April wil waarschijnlijk weer graag dagelijks buiten een ommetje maken. Ze vindt andere katten erg spannend, maar doet ze tot nu toe niets.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com