Luke

Luke

Wie op zoek is naar een relaxte huisgenoot zou Luke eens moeten komen bezoeken. Deze knappe jongen met zijn prachtige bolle kop vind normaal al gauw gek genoeg en boven het maaiveld uitsteken is zeker niet zijn ding. Met een plekje op de bank en af en toe een rondje door de tuin voor zijn conditie is hij al snel tevreden, maar hij wil ook graag rustig aan kennismaken, dus het nieuwe baasje moet niet teveel van hem vragen, luke komt wel zelf een knuffel halen. Bij Luke hoort wel een kleine aantekenig en dat is dat hij zich graag met het eten van zijn eigenaar bemoeid.

Meer informatie >>

Spoeky

Spoeky

Ik ben Spoeky, mijn ogen doen mijn naam eer aan. Ik hou er van om geaaid te worden en op schoot te liggen. Ik vind het fijn om bij iemand in de buurt te zijn, maar heb ook echt mijn ruimte nodig om naar buiten te kunnen en lekker te ravotten. Wie wil en kan mij dit bieden?

Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Zelda

Zelda

Zelda vind nieuwe dingen wel een beetje spannend, maar als zij eenmaal los is, dan komt ze graag naar je toe om een knuffel te halen. Ze zoekt echt contact met de mens, en is dus graag bij de mens in de buurt en komt graag op schoot. Naast dit alles wilt ze ook graag naar buiten.

Meer informatie >>

Stuart

Stuart

Stuart is eigenlijk wel bijna voor alles te vinden: lekker eten, knuffelen, spelen en noem maar op. Hij heeft de energie van de jonge kater die hij is, dus die zal hij het beste buiten kwijt kunnen. Onbekend is of hij met katten of andere honden kan. Opgepakt worden vindt hij in het begin wel spannend en kan dan bijten. Dus Stuart zoekt iemand die wel van een lieve pittige kat houdt.

Hij moet nog wel gechipt worden en als dat is gebeurt, dan mag hij naar een nieuw huisje.

Bij interesse neem contact op 0345650016 of kom langs op dierentehuis Vijfheerenlanden, Culemborg e.o.

Meer informatie >>

Sien

Sien

Sien kwam in het asiel omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Sien kijkt de kat uit de boom, uiteindelijk komt ze nieuwsgierig naar je toe en kan ze geaaid worden, maar veel meer poespas dan dat, vind ze niet nodig. Sien is een poes die zelf bepaalt van hoe of wat, ze is er niet van gediend om opgetild te worden en ze kwam bij haar vorige baasje niet op schoot. Wel wil ze graag een tuin waarin zij lekker kan relaxen. Dus ben je op zoek naar een zelfstandige, eigenzinnige kat, dan is Sien wellicht iets voor u...
Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Ot

Ot

Ot kwam in het asiel omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Ot kijkt de kat uit de boom, en vind vreemde mensen een beetje spannend. Daarom zoekt hij een huisje met tuin, waar niet al te veel mensen over de vloer komen. Verwacht niet van Ot dat hij op schoot komt liggen, maar een lekkere kroel op zijn tijd vind meneer prima.

Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Mees

Mees

Mees is een rustige kat en wil graag in je buurt blijven, maar net op gepaste afstand zodat hij bepaald wat er gebeurd. Zodra hij aan je gewend wil hij geaaid worden en zal hij heel graag bij je op schoot willen liggen. Zodra je wat onderneemt, komt hij bij je kijken want hij is altijd nieuwsgierig, hij is topfit en zal heerlijk willen rondspringen en rennen.
We zoeken een rustig huishouden voor deze kerel, omdat hij geluiden en bewegingen toch wel spannend vind.

Volg ons op instagram en facebook; #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Siem

Siem

Siem is een allemansvriend en niet snel bang. Hij wordt graag aangehaald en komt kopjes geven zodra hij je ziet. Hij gaat graag erop uit om een leuke wandeling te maken en wil met iedereen vriendjes worden. Door al zijn nieuwsgierigheid heeft hij altijd een reuzehonger en eet dan ook graag niet alleen zijn eten, maar ook van andere katten.
Aan het eind van de dag komt hij graag even bij je op de bank zitten om wat aandacht te krijgen, en zoekt vervolgens een rustig plekje om lekker bij te komen van zijn avonturen.

Volg ons op instagram en facebook; #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com