Stuart

Stuart

Stuart is eigenlijk wel bijna voor alles te vinden: lekker eten, knuffelen, spelen en noem maar op. Hij heeft de energie van de jonge kater die hij is, dus die zal hij het beste buiten kwijt kunnen. Onbekend is of hij met katten of andere honden kan. Opgepakt worden vindt hij in het begin wel spannend. Stuart zoekt iemand die wel van een lieve pittige kat houdt.

Bij interesse neem contact op 0345650016 of kom langs op dierentehuis Vijfheerenlanden, Culemborg e.o.

Volg ons op fb en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Sien

Sien

Sien kwam in het asiel omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Sien kijkt de kat uit de boom, uiteindelijk komt ze nieuwsgierig naar je toe en kan ze geaaid worden, maar veel meer poespas dan dat, vind ze niet nodig. Sien is een poes die zelf bepaalt van hoe of wat, ze is er niet van gediend om opgetild te worden en ze kwam bij haar vorige baasje niet op schoot. Wel wil ze graag een tuin waarin zij lekker kan relaxen. Dus ben je op zoek naar een zelfstandige, eigenzinnige kat, dan is Sien wellicht iets voor u...
Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Ot

Ot

Ot kwam in het asiel omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Ot kijkt de kat uit de boom, en vind vreemde mensen een beetje spannend. Daarom zoekt hij een huisje met tuin, waar niet al te veel mensen over de vloer komen. Verwacht niet van Ot dat hij op schoot komt liggen, maar een lekkere kroel op zijn tijd vind meneer prima.

Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com