Snoes

Snoes

Dove Snoes was een zeer opstandig type dat zelfs ´s nachts de welverdiende nachtrust van haar mensen wist te verstoren; ze zette het in de late uurtjes soms op een gillen. Snoes krijgt dagelijks een pilletje van het voedingssupplement Telizen en de Calm brokken van Royal Canin. Tot onze grote verbazing is Snoes nu een katje met veel meer geduld. Een kroelpartij weet ze op haar momenten wel te waarderen. Bij geluidsopnamen die wij in de nacht deden, bleek het gillen verleden tijd.. De maandelijkse kosten van haar voer en medicatie bedragen € 20,00.

Meer informatie >>

Streep

Streep

Streep zoekt mensen die niet teveel van aaien houden. Dat vindt hij zelf namelijk ook maar tot op zekere hoogte prettig. En als hij en zijn nieuwe eigenaar dit van elkaar begrijpen komen ze een heel eind en is Streep een kampioen spinnen. Streep weet en enkele aai over zijn bol nog wel te waarderen, maar het allerliefst is hij buiten, waar hij lekker de ruimte heeft en zijn eigen gang kan gaan. Een boerderij of een andere plek waar Streep dag en nacht de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan, lijkt ons voor Streep de perfecte plaats.

Meer informatie >>

Hanna

Hanna

Stilletjes bekijkt Hanna de wereld vanaf een hoge plek. Je zou bijna vergeten dat ze er is. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar vraagt zelf niet zoveel om aandacht. Hanna houdt van lekker eten en dat betekent dat ze wel een beetje op haar gewicht moet letten. Ze zoekt een rustige plek waar ze regelmatig naar buiten mag.

Meer informatie >>

Bob

Bob

Bob is onze charmeur. Met zijn mooie ogen en miauw windt hij iedereen letterlijk om zijn pootje. Bob is graag overal bij, voert het hoogste woord en is knuffelbaar en speels. Zoals het een echte kater betaamt, is het knuffelen zolang hij het leuk vindt en laat hij duidelijk blijken wanneer het genoeg is. Daarom zit een match met kleine kinderen er waarschijnlijk niet in. Ook de aanwezigheid van andere katten kan hij niet waarderen. Hij staat nu eenmaal graag voortdurend in het middelpunt en hij vindt dat de wereld om hem moet draaien. Geef hem eens ongelijk.

Meer informatie >>

Midas

Midas

Deze grote, mooie kater is Midas. Geboren in 2013 maakt hem de oudste bewoner van het asiel. Gelukkig is dat niet aan hem te merken en schikt hij zich moeiteloos in zijn lot, al is hij soms wat verlegen. Maar hij mist het buitenleven. Midas kwam bij zijn vorige eigenaar vooral in de nachten buiten en dan wilde hij nog wel eens een cadeautje voor het ontbijt meebrengen. Overdag ligt hij graag op schoot. Met kinderen vanaf een leeftijd van ongeveer 10 jaar heeft hij het gezellig. Andere katten en honden hoeven voor hem niet zo.

Meer informatie >>

Epke

Epke

Epke is een verlegen manneke. Het kostte even tijd om hem uit zijn schulp te laten kruipen, maar inmiddels loopt hij babbelend en spelend tussen de andere katten. Met een speeltje waar hij achteraan kan rennen, ben je het snelst bevriend met hem. Een rustig huishouden zonder kleine kinderen lijkt ons het beste voor Epke. Andere katten vindt hij gezellig. Waarschijnlijk wil hij mettertijd graag naar buiten; liefst in een afgesloten tuin, want ook de buitenwereld vindt hij erg spannend. Epke is (denken wij) geboren rond juni 2021.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com