Bincky

Bincky

Wij beantwoorden alleen telefonische reacties; 0345-650016

Meer informatie >>

Luke

Luke

Wie op zoek is naar een relaxte huisgenoot zou Luke eens moeten komen bezoeken. Deze knappe jongen met zijn prachtige bolle kop vind normaal al gauw gek genoeg en boven het maaiveld uitsteken is zeker niet zijn ding. Met een plekje op de bank en af en toe een rondje door de tuin voor zijn conditie is hij al snel tevreden, maar hij wil ook graag rustig aan kennismaken, dus het nieuwe baasje moet niet teveel van hem vragen, luke komt wel zelf een knuffel halen. Bij Luke hoort wel een kleine aantekenig en dat is dat hij zich graag met het eten van zijn eigenaar bemoeid.

Meer informatie >>

Spoeky

Spoeky

Ik ben Spoeky, mijn ogen doen mijn naam eer aan. Ik hou er van om geaaid te worden en op schoot te liggen. Ik vind het fijn om bij iemand in de buurt te zijn, maar heb ook echt mijn ruimte nodig om naar buiten te kunnen en lekker te ravotten. Wie wil en kan mij dit bieden?

Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>

Zelda

Zelda

Zelda vind nieuwe dingen wel een beetje spannend, maar als zij eenmaal los is, dan komt ze graag naar je toe om een knuffel te halen. Ze zoekt echt contact met de mens, en is dus graag bij de mens in de buurt en komt graag op schoot. Naast dit alles wilt ze ook graag naar buiten.

Meer informatie >>

Stuart

Stuart

Stuart is eigenlijk wel bijna voor alles te vinden: lekker eten, knuffelen, spelen en noem maar op. Hij heeft de energie van de jonge kater die hij is, dus die zal hij het beste buiten kwijt kunnen. Onbekend is of hij met katten of andere honden kan. Opgepakt worden vindt hij in het begin wel spannend en kan dan bijten. Dus Stuart zoekt iemand die wel van een lieve pittige kat houdt.

Hij moet nog wel gechipt worden en als dat is gebeurt, dan mag hij naar een nieuw huisje.

Bij interesse neem contact op 0345650016 of kom langs op dierentehuis Vijfheerenlanden, Culemborg e.o.

Meer informatie >>

Sien

Sien

Sien kwam in het asiel omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Sien kijkt de kat uit de boom, uiteindelijk komt ze nieuwsgierig naar je toe en kan ze geaaid worden, maar veel meer poespas dan dat, vind ze niet nodig. Sien is een poes die zelf bepaalt van hoe of wat, ze is er niet van gediend om opgetild te worden en ze kwam bij haar vorige baasje niet op schoot. Wel wil ze graag een tuin waarin zij lekker kan relaxen. Dus ben je op zoek naar een zelfstandige, eigenzinnige kat, dan is Sien wellicht iets voor u...
Volg ons op FB en instagram: #dierentehuisvijfheerenlanden

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com