Joopie

Joopie

Nadat Joopie (geschat van 2020) maandenlang een zwervend bestaan leidde, zijn huid helemaal kapot van de wonden, besloot hij het roer om te gooien en schootkater te worden. Hij zoekt een schoot die veelvuldig beschikbaar is om Joopie te voorzien van knuffels en aandacht. Deze kater gaat niet stilletjes in een hoekje zitten, maar wil overal bij zijn en laat van zich horen als hij vindt dat hij iets tekort komt. Een gezellig, druk huishouden lijkt hem dus wel wat. Met andere katten lijkt Joopie niet veel op te hebben; hij vindt dat hij zelf in het middelpunt moet staan.

Meer informatie >>

Poppy

Poppy

Poppy lijkt iets van oosters bloed in zich te hebben: Op en top charmeur, vocaal, speels, krijgt graag aandacht en knuffelt volop. Als het even kan, kruipt ze lekker op schoot. Voor wie een lekker aanwezige gezelschapspoes zoekt, is Poppy de perfecte keuze. Waar ze alleen absoluut niet van gediend is, zijn andere katten. En dan is het lastig om je op je gemak te voelen in een asiel. We hopen dan ook dat haar verblijf hier niet te lang hoeft te duren.

Meer informatie >>

Dalton

Dalton

Deze heerlijke zachtaardige, speelse kater is makkelijk in de omgang. Mensen (jong en oud), andere katten; iedereen vindt hij aardig. Dalton is opgegroeid in een gastgezin, herplaatst en teruggebracht omdat hij niet kon aarden op een appartement; deze knappe heer wil echt de buitenwereld verkennen. Dalton is geboren in september 2022. Hij krijgt hypoallergeen dieetvoer.

Meer informatie >>

Freya

Freya

Freya heeft met de grootste zorg een nest van maar liefst 5 kittens grootgebracht. Inmiddels is zij gesteriliseerd en klaar voor haar nieuwe toekomst. Freya is lief, knuffelbaar en sociaal naar mensen. Met de andere katten in het asiel heeft ze niet zoveel op, maar wellicht kan zij een huis delen met een rustige kat die haar niet lastigvalt. Freya is gevonden en zal daarom waarschijnlijk weer graag naar buiten willen. Vermoedelijk is Freya een jonge moeder, haar geboortedatum ligt rond februari 2022.

Meer informatie >>

Bamsi

Bamsi

Als je deze grote, stoere kater ziet, zou je niet zeggen dat hij eigenlijk alles in het asiel nogal spannend vindt. Bamsi (geboren rond 2017) is vriendelijk naar mensen, zeer knuffelbaar, maar heeft ook een onafhankelijke kant die graag buiten op avontuur gaat. Hij zou met andere katten een huis kunnen delen, maar in het asiel zien we dat nog niet echt terug; alle katten zijn eng. Bamsi wil hier gewoon graag snel weg, zodat hij kan laten zien hoe leuk en grappig hij eigenlijk is. Een match met kleine, drukke kinderen zit er niet in en met honden is Bamsi onbekend.

Meer informatie >>

Lara

Lara

Haar koppie spreekt boekdelen: Lara is nog een beetje bang voor alles wat er om haar heen gebeurt. Inmiddels speelt ze voorzichtig en kunnen de knuffelvrijwilligers haar voorzichtig aaien. Lara is een zachtaardig jong poesje (geboren rond maart 2023) dat liever wegkruipt dan dat ze de confrontatie opzoekt. Ze zal het beste aarden in een rustig huishouden met mensen die het geen probleem vinden dat ze zich de eerste tijd weinig laat zien. Geduld en lekker voer doen mettertijd wonderen. Hoe Lara met katten en honden omgaat, is nog onbekend. Wie wil deze angstige lieverd een kans geven?

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com