Elena

Elena

Deze zwarte schoonheid verdient de prijs voor Moeder van het Jaar. Ze was zo zuinig op haar twee kittens, dat ze ze geen moment uit het oog verloor en begon te grommen zodra ze dacht dat we te dichtbij kwamen. Gelukkig is Elena van het kaliber blaffen maar niet bijten; ze is schuw, het kost even wat vertrouwen voor ze zich laat aaien, maar ze kan er vervolgens wel enorm van genieten. Snacks doen wonderen. We weten dat Elena na haar zwerversbestaan ongeveer anderhalve maand bij iemand in huis gewoond heeft.

Meer informatie >>

Tony

Tony

Tony laat graag van zich horen, een gezellige kletskous. Hij houdt van het buitenleven en de balletjes vliegen door de kamer, want Tony is erg speels. Lange knuffelpartijen hoeven voor hem niet zo; er is veel teveel te beleven en het asiel is te klein voor de energie die Tony heeft. Zolang andere katten hem met rust laten, ontloopt Tony ze en doet zijn eigen ding. Een huishouden voor hem alleen is waarschijnlijk het beste.

Meer informatie >>

Dusty

Dusty

Beste Lezer, mijn Naam is Dusty en ik heb mijn naam echt eer gedaan!Ik kwam vies binnen, maar ben al een stuk schoner! Ik houd van kroelen en vooral lekker eten, wat jammie ik lust wel wat! Ik ben een rustige man en houd van lekker liggen en slapen. Heeft u na het lezen van mijn eigenschappen interesse gekregen? Neem dan snel contact met mij op!

Meer informatie >>

Dobby

Dobby

Hallo allen, ik ben Dobby en ben een heel actief kereltje. Als ik aandacht wil dan gil ik gewoon even want dan komen ze wel kijken hier in het asiel. Ik ben nog wel wat angstig van sommige dingen maar ja ik ken de wereld ook nog maar net. Ik houd erg van kroelen met mensen maar ook met soortgenootjes vind ik het heerlijk! Heeft u interesse? Neem dan contact op met het asiel.

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com