Solo

Solo

Een Up-date over Solo

Solo is vorig jaar 17-7-2018 bij ons binnen gebracht door de Dierenambulance Vianen en Omstreken. Hij was een bang kitten en zat niet helemaal lekker in zijn velletje. Na lange tijd kreeg hij wat meer vertrouwen en kwam hij wat meer bij de mensen. Al die tijd heeft hij bij mij, het gastgezin, in huis zijn leventje geleid. Enkele maanden geleden kwamen de 1e kittens weer binnen en dat vond hij helemaal niets. Veel te druk. Hij mocht van mij met mijn eigen katten naar boven. Dat vond hij heerlijk. Ook begon het mij op te vallen dat hij regelmatig met O-benen liep. Hij liet zich dan op zijn kont tegen de muur vallen en strekte zijn poten uit. Hierdoor kwam alles weer op zijn plaats. Daarna liep hij weer normaal. Dat gebeurde wel tig keren op 1 dag. Na controle bij de dierenarts bleek hij luxatie knieën te hebben. Je hoefde ze maar amper aan te raken of ze lagen er al naast. Daar werd dus een crowd fundig voor gestart. Maar intussen bleef hij wel traplopen. Ook vele malen op een dag. Operatie werd gepland maar kon niet doorgaan omdat hij verkouden was geworden. Afgelopen maandag nog een controle en foto gemaakt. Wat blijkt nu!!!!

Hij heeft geen operatie meer nodig. Door de afgelopen weken heeft hij zoveel trap gelopen dat zijn spieropbouw zo vergroot is dat die nu alles op hun plaats houden. Alleen aan zijn linker knie heeft hij een lichte artrose over gehouden. Hiervoor moet hij nu j/d brokken eten.

En hij is nu helemaal happy. Heeft de dolle 5 minuten en speelt zowaar af en toe met de kittens.

Hier heb ik dus ook van geleerd. Een hond kun je laten zwemmen voor dit probleem en kijken of het verbeterd. Een kat vind water over het algemeen niet lekker dus dat word moeilijker. Maar traplopen vinden ze vaak geweldig. Het is dus een optie om te kijken of het hiermee verbeterd. Bij Solo is het gelukt.

Zo goed het dus voor hem is afgelopen willen wij alle mensen die gedoneerd hebben wel heel hartelijk bedanken voor hun gift. Maar uiteindelijk hebben wij het niet nodig. Gelukkig

Wilt U de gift terug gestort hebben neem dan contact op met het dierenasiel en vraag naar Hella of stuur een pb via facebook

Laat U de gift staan dan zullen wij U op de hoogte houden met wat er mee gedaan word. Het word beslist gebruikt voor een dier in het asiel die problemen heeft en waar de dierenarts kosten te hoog zijn. Update 3:
De score voor Solo staat per vandaag 4-7 op €487,50.

Update 2:
De score voor Solo is tot 1-7 12.30 uur gestegen tot 457,50. Er zit zelfs een gift van 200 bij !! Geweldig zijn eerste pootje kan dus al gedaan worden! Super bedankt!

Update:
Op dit moment – vrijdag 28 juni is er 122,50 voor Solo gestort. Dit is gedaan door 9 personen SUPER BEDANKT!

Hallo,

Ik ben Solo, 11 maanden oud en heb dringend jullie hulp nodig! Ik heb 2 knieën met Patella Luxatie.

Patella luxatie, het uit de geul schieten van de knieschijf, kent twee oorzaken. Het komt door een ongeval waarbij banden verscheuren en/of door afwijkende ontwikkeling van de knie gedurende de groei.

Nu moet ik daar dringend aan geopereerd worden.

Ze willen eerst mijn aller slechtste knie doen en eventueel later ook de 2e knie. Maar dat moet bekeken worden na afloop van de 1e operatie. Mijn knieën worden alleen maar slechter als het te lang gaat duren Nu vraag ik jullie hulp om te doneren voor de operatie.

Het bedrag wat er nodig is voor mijn 1e knieoperatie is €350.00.

Zouden jullie mij aub willen helpen?

U kunt het bedrag overmaken op bankrekening NL50ABNA0432519556 t.n.v. stichting dierentehuis Leerdam.

Graag er bij zetten dat het voor Solo is dan kan ik hopelijk zo snel mogelijk geopereerd worden.

Ontwerp en realisatie: Aemotion.com