Joopie

Joopie

Nadat Joopie (geschat van 2020) maandenlang een zwervend bestaan leidde, zijn huid helemaal kapot van de wonden, besloot hij het roer om te gooien en schootkater te worden. Hij zoekt een schoot die veelvuldig beschikbaar is om Joopie te voorzien van knuffels en aandacht. Deze kater gaat niet stilletjes in een hoekje zitten, maar wil overal bij zijn en laat van zich horen als hij vindt dat hij iets tekort komt. Een gezellig, druk huishouden lijkt hem dus wel wat. Met andere katten lijkt Joopie niet veel op te hebben; hij vindt dat hij zelf in het middelpunt moet staan.

Meer informatie >>

Dalton

Dalton

Deze heerlijke zachtaardige, speelse kater is makkelijk in de omgang. Mensen (jong en oud), andere katten; iedereen vindt hij aardig. Dalton is opgegroeid in een gastgezin, herplaatst en teruggebracht omdat hij niet kon aarden op een appartement; deze knappe heer wil echt de buitenwereld verkennen. Dalton is geboren in september 2022. Hij krijgt hypoallergeen dieetvoer.

Meer informatie >>

Bamsi

Bamsi

Als je deze grote, stoere kater ziet, zou je niet zeggen dat hij eigenlijk alles in het asiel nogal spannend vindt. Bamsi (geboren rond 2017) is vriendelijk naar mensen, zeer knuffelbaar, maar heeft ook een onafhankelijke kant die graag buiten op avontuur gaat. Hij zou met andere katten een huis kunnen delen, maar in het asiel zien we dat nog niet echt terug; alle katten zijn eng. Bamsi wil hier gewoon graag snel weg, zodat hij kan laten zien hoe leuk en grappig hij eigenlijk is. Een match met kleine, drukke kinderen zit er niet in en met honden is Bamsi onbekend.

Meer informatie >>

Puck

Puck

Deze prachtige kater met 1 gehavend oortje is helemaal uniek in zijn soort. Hij is van het type; ik-kom-vanzelf-wel-als-ik-eenmaal-durf. En helaas durft hij in het asiel niet zoveel en zit hij hier vooral ongelukkig te zijn in zijn holletje in de krabton. Puck is afgestaan omdat de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Wij denken dat hij helemaal opbloeit zodra hij een huisje voor zichzelf heeft waar hij lekker zijn eigen ding kan doen, zoals buiten in de tuin struinen. Bij de vorige eigenaar zou Puck goed omgaan met kleine kinderen, maar dit is niet iets wat we nu kunnen testen.

Meer informatie >>

Pumpkin

Pumpkin

Pumpkin is een knappe jongedame van geschat van juli 2023. Ze is ontzettend lief en soms een beetje timide. Ze vind het heerlijk om gekroeld te worden, maar kan ook erg genieten van de tijd voor haarzelf. Gebleken is, dat ze andere katten in huis niet tolereert. Helaas zit ze daarom nu voor de tweede maal in het asiel. Gelukkig maakt ze er het beste van en bekijkt ze alles het liefst vanaf grote hoogte. Omdat Pumpkin op straat gevonden is, verwachten wij dat ze graag weer regelmatig naar buiten wil. Bent u geïnteresseerd geraakt ?

Meer informatie >>

Lea en Zoë

Lea en Zoë

Lea en Zoë zijn twee jonge dames geboren in mei 2021 en 2023. Ze zijn afgestaan omdat ze niet konden aarden op een appartement en heel graag dagelijks naar buiten willen. Beide poezen zijn aanhankelijk voor mensen en gewend aan honden en katten. Met kleine kinderen zijn ze niet bekend, wellicht kunnen ze daaraan nog wennen. Lea en Zoë zouden het heel fijn vinden als ze samen kunnen blijven.

Meer informatie >>

Lotje

Lotje

Als jonge poes kwam Lotje in het asiel terecht. In 2012 vond zij een nieuw baasje, waar ze tot voor kort dolgelukkig was. Helaas werd haar baasje zo ziek, dat er niet meer voor Lotje gezorgd kon worden. En nu zit deze prachtige oude dame weer in het asiel. En ze vindt het hier vreselijk. We zoeken daarom mensen die door haar hier-wat-minder-goede humeur heen weten te prikken en haar nog een fijne oude dag willen geven. Lotje vraagt niet veel; een rustig plekje als binnenkat, met dagelijks aandacht, een bakje brokjes en zonder andere katten of kleine kinderen.

Meer informatie >>

Yula en Shirpa

Yula en Shirpa

Deze prachtige Britse korthaar zusjes zijn al vanaf hun geboorte in 2015 samen. Het asiel is voor hen een cultuurshock en vooral Shirpa is vrij angstig en verlegen. Beide poezen zijn rustig en bijzonder lief voor mensen. Het is niet bekend of zij aan kleine kinderen gewend zijn of naar buiten willen. In het asiel zijn ze niet heel ondernemend, dus wellicht kunnen ze als binnenkat in een ruim huis prima aarden. Uiteraard willen deze zusjes graag samenblijven. We zoeken mensen die het geduld hebben om de dames op hun eigen tempo te laten wennen. Wie heeft een plekje voor dit lieve, knappe duo?

Meer informatie >>

Kittens beschikbaar vanaf 03.07.2024

Kittens beschikbaar vanaf  03.07.2024

Deze knappe koppies mogen vanaf 03.07.2024 verhuizen. Graag worden zij met zijn tweeën geplaatst, tenzij er al een andere sociale kat in huis is. Bent u geïnteresseerd neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken om kennis te maken. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Nog 2 kittens beschikbaar! Manu (kater, zwart wit) en Sproet 1 (poes, schildpad)

Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com