Dwarrel

Dwarrel

Hoi allemaal mijn naam is Dwarrel en ik ben geschat op een jaar oud. Samen met mijn zusje ben ik in het asiel gekomen nadat ik in een doos werd gevonden. Ik ben een lieve en aanhankelijke voedster die graag een wat rustigere ram zoekt. Ik houd van knuffelen maar ik ben ook goed in stuiteren en lekker rennnen. Aan mijn schoonheid zal het niet liggen, dus heb jij intresse gekregen in mij en heb jij de liefde van mijn leven bij jou thuis? Dan zou ik graag willen daten!!

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
Hangoor
Meer informatie >>

Poef en Tiny

Poef en Tiny

Hallo allemaal! Onze namen zijn poef en Tiny. Wij zijn een lief koppel die recent binnen zijn gekomen hier in het asiel. We zijn heel hecht met elkaar en laten ons niet verstoren in een grondige schoonmaaksessie. We zijn tamme konijntjes, maar we moeten je eerst wel leren kennen. Tiny is het mannetje en is heel sociaal. Poef is heel afhankelijk van Tiny. We zijn een droomkoppel die heel gezellig zijn. Van de zomer kunnen wij lekker buiten rondhuppelen, maar in de winter vinden wij het wel heel fijn om lekker droog en warm te zitten.

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
dwerg en hangoor
Meer informatie >>

Sis

Sis

Onze lieve Sis kwam helemaal toegetakeld binnen. Ze heeft in de afgelopen weken laten zien hoe sterk ze is! ze is er weer boven op gekomen. Ze huppelt weer vrolijk rond en houd wel van een lekker snackje. Ze is wat verlegen naar Rammetjes maar met een lief mannetje ziet ze haar leven wel voor zich. Heeft u een goud mandje voor mij? daar zou ik heel blij van worden!

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
hangoor
Meer informatie >>

Milo

Milo

Hoi allemaal, mijn naam is Milo en ik ben het leukste konijn van de hele wereld! Ik ben lief en houd heel erg van knuffels. ik ben geschat op drie jaar oud en ben heel actief. ik zou het heel erg leuk vinden om een warm huisje te krijgen en eventueel de liefde van mijn leven te ontmoeten! wie o wie brengt mij naar dat warme huisje?

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
Hangoor
Meer informatie >>

Sunny

Sunny

Hoi allemaal, ik ben de knappe Sunny! Mijn naam zegt het ook wel, ik ben het zonnetje in huis!! Ik ben een echte troetelbeer en houd ervan om lekker verwend te worden! Geef mij maar een wortel en een mooie tuin, dan ben ik helemaal blij! ik zou het ook heel leuk vinden om een leuke voedster te vinden die met mij het leven door wil! wie o wie komt mij ophalen?

Diersoort: 
Konijn
Ras: 
hangoor
Meer informatie >>
Ontwerp en realisatie: Aemotion.com